تأسیس بنیاد بین المللی نهج البلاغه

تأسیس بنیاد بین المللی نهج البلاغه

معظم له این بنیاد را در سال 1353ش با الهام از رهنمودها و افکار مرحوم علامه امینی تاسیس نمودند8. در کنار ایشان شخصیت­های عالی رتبه­ای مانند آیة­الله دکترشهید بهشتی بودند که هم ازجهت علمی وهم ازجهت مالی مساعدت داشتند و آیة­الله شهید مطهری که با راهنمایی­های علمی همواره یاریگر این بنیاد بودند. ریاست این بنیاد بر عهده ایشان است.

همکاران اولیه بنیاد عبارت بودند از:

1-حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ عبدالحسین معزی.

نقش مهم در تاسیس مؤسسه در راه حق و موسسه اصول دین

نقش مهم در تاسیس مؤسسه در راه حق و موسسه اصول دین

 این دو مؤسسه از نخستین مراکزی بودند که به طور جدی پیرامون مسائل دینی و اعتقادی و پاسخ به شبهات روز در سال های 1343ش و 1346ش با همکاری حضرات آیات آقایان سید محسن خرازی، رضا استادی، سید هادی خسروشاهی، هادی معزّْی،عبدالحسین معزی، شهید حقانی و همچنین آیة­الله ­دین­پرور و آقایان: محمود لولاچیان، خاموشی و احمد شهامت پور تاسیس شد و تا کنون صدها کتاب وجزوه به زبان­های مختلف توسط این مؤسسات چاپ ومنتشرگردیده است و به لطف خداوند در حال حاضر نیز به فعالیت های خود مشغول است.

کتابشناسی آثار آیت الله دین پرور

کتابها

الف: فارسی

1-از پارسایان برایم بگو، ترجمه و توضیح خطبه همام(متقین).

2- امامت علوی.

3- بحثی درباره حدیث تاریخی غدیر(تاریخچه غدیر خم،پیرامون غدیر، سلام بر غدیر برکه همیشه جاری تاریخ، غدیر؛قصه یا فرهنگ).

4- برنامه های خود سازی درراه ایجاد اخلاق اسلامی.

5- برگزیده موضوعی نهج البلاغه.

6- پرورش شکوفه های زندگی.

7- پند های کوتاه از نهج البلاغه برای جوانان.

8- پیشوای پنجم،امام محمد باقر علیه السلام.

تلاش و پشتکار در تحصیل

تلاش و پشتکار در تحصیل

 ایشان در جلسه ای فرمودند: به لطف خدا در طول تحصیل، عمرم را به بطالت نگذراندم و در مدت 15 سال فقط یک شب تحصیلی را به جلسه مهمانی رفتم که آن هم برای انجام کار خیری بود و سه جلسه درس مطول را چون در تهران بودم و غایب شدم که پس از مراجعت به قم از استاد درخواست کردم برایم بازگو کنند.

اجازات

اجازات

 معظم له از حضرات آیات عظام امام خمینی، گلپایگانی، میلانی، مرعشی نجفی، شوشتری (رحمت الله علیهم) و نیز آیت الله خامنه ای (حفظه الله) اجازات مختلف دارند.

اساتید آیة الله دین پرور

اساتید آیة الله دین پرور

ایشان تا کلاس دوّم دبستان در مدرسه محمدیه درمحله عودلاجان تهران به مدیریت مرحوم جاراللهی مشغول به تحصیل بودند و سپس همراه مرحوم والدشان که برای تکمیل تحصیلات به قم مشرف شدند، در مدرسه باقریه واقع در مدرسه فیضیه به تحصیل ادامه دادند پس از پایان کلاس ششم در سن 12 سالگی به فراگیری دروس حوزوی مشغول شدند. ایشان دانش خویش را نزد چند تن از اساتید آن دوره فرا گرفتند که نام بعضی از آن­ها ذکر می­ شود:

صفحه‌ها

اشتراک در RSS - مقاله