نماینده مقام معظم رهبری در هند
آیةالله دین پرور در سال 1370 از طرف مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به عنوان نماینده تام الاختیار ایشان به هندوستان عزیمت نمودند. در استقبال از ایشان مجلس با شکوهی برگزار شد که علمای بزرگ و شخصیتهای نامور شیعه در آن شرکت داشتند. معظم له در هندوستان خدمات زیادی، در زمان مسئولیت خویش انجام دادند که شمّهای از آنها بدین قرار است :
1. تعمیرحدود 30 مدرسه از مدارس علمیه شیعیان.
2. برقراری ارتباط بین مدارس و حوزه های علمیه هندوستان با حوزه علمیه قم وپرداخت شهریه به طلاب.
3. مساعدت مالی به شیعیان نیازمند شهر لکنهو.
4. استخدام مترجمین به منظور ترجمه قسمتی از نهج البلاغه به زبان های اردو و هندی.
5. تاسیس موسسهای به نام مدرسه مكاتباتی نهج البلاغه به زبان اردو در هندوستان.
سایر فعالیت ها
1- امامت مساجد: در سال های 1347 تا1353 ایشان در مسجد قائم قم امامت و فعالیت های تبلیغی داشتند و بعد از عزیمت به تهران در سال های1353 تا1360 در مسجد جامع دربند و مسجد اعظم تجریش(پایگاه فعالیت های انقلابی) و همچنین در سال های 1360 تا1370 در مسجد قبا تهران امامت و فعالیت داشتند و از سال 1370 تاکنون در مسجد اعظم تجریش به مدیریت تشکیلات دینی پرداخته و در رابطه با برنامه های مذهبی، اقدامات مناسب را انجام می دهند. ایشان اداره مسجد و برگزاری مراسم در ایام محرم و ماه مبارک رمضان و سایر مناسبت ها را عهده دار هستند و مردم منطقه به ایشان و خاندان ایشان علاقه مند هستند.
2- ایفای نقش فعال در جامعه روحانیت مبارز تهران و شمیران.
3- تدریس در دانشگاه های تهران، آزاد، امام صادق علیه السلام ، امام حسین علیه السلام و علوم قضایی از دیگر فعالیت های ایشان به شمار می رود.
4- تالیفات. تالیف و ترجمه کتاب هایی در زمینه های دینی، تربیتی، اخلاقی، فقه و نهج البلاغه.برای آشنایی بیشتر به کتابشناسی حضرت آیت الله دین پرور مراجعه شود.
5- فعالیت های اجتماعی. در سال1390 تولیت درمانگاه قرآن و عترت قم9 به حضرت آیت الله العظمی جناب آقای صافی گلپایگانی(حفظه الله) رسید و ایشان طی حکمی آیت الله دین پرور را به عنوان نائب التولیة معرفی فرمودند. در سال های اخیر این درمانگاه با تحولات عظیمی روبرو گردید و بخش های متعددی به آن افزوده شد. یکی از خدمات ماندگار، درمان رایگان طلاب با همکاری مرکز خدمات حوزه های علمیه می باشد.
6- شرکت در کنگره های بین المللی. مقالات و سخنرانی های متعدد در کنگره های بین المللی از جمله در کشورهای: آلمان، اندونزی،انگلستان، بحرین، پاکستان، ترکیه، سوریه، عراق، فرانسه، لبنان، مالزی و هندوستان.
7- راهنمایی بیش از 30 پایان نامه از حوزه(سطوح3و4) و دانشگا(در مقاطع فوق لیسانس و دکتری).
8- همکاری در تاسیس «روزنامه جمهوری اسلامی» مرحوم آیت الله شهید دکتر بهشتی با ایشان تماس گرفتند و گفتند گروهی از دوستان می خواهند روزنامه ای تاسیس کنند و اسامی افرادی را اعلام کردند براین اساس جلسات با افراد فوق برگزار گردید که در جلسات آخر حضرت آیت الله خامنه ای در جمع دوستان حضور یافتند و پیشرفت کارها به معظم له گزارش گردید و روزنامه کار خود را با انتشار شماره «صفر» شروع که در آن شماره ایشان مقاله داشتند.
9- همکاری در تدوین رساله توضیح المسائل مرحوم آیت الله بروجردی؛ اولین رساله فقهی به زبان ساده و قابل فهم عامه که توسط مرحوم علامه کرباسچی تالیف و تنظیم گردیده بود.
10- همکاری و همفکری در دبیرستان دین و دانش قم از تاسیسات مرحوم آیت الله شهید دکتر بهشتی که مدیریت آن را جناب حجة الاسلام و المسلمین رشید پور به عهده داشتند، تدریس دینی در کلاس های این دبیرستان توسط ایشان انجام می شد.
11- تدریس نهج البلاغه در مدرسه فیضیه و مدرسه حجتیه و مرکز آموزش تخصصی نهج البلاغه قم.
12- همکاری با حزب جمهوری اسلامی.